среда, 20 июля 2016 г.

"Азов" Чернігівщини

15 липня 2016 року в таборі «Юний турист» відбулася цікава й емоційно насичена зустріч з учасниками антитерористичної операції.
До дітей завітали представники цивільного корпусу «Азов» на чолі з Муровейком П.В., також завідувач сектору державної служби України в справах ветеранів війни та учасників АТО В Чернігівській області Черешко А.І. і капітан III рангу ЗСУ Літковець Ю.С.
 
У межах проведеної гостями гри «Подорож у армійське життя» діти вчилися надавати першу допомогу собі й людині, яка зазнала травм, евакуювати постраждалого, стріляти з пневматичної гвинтівки, розбирати та збирати автомат.
З великою цікавістю діти слухали поради людей, які пройшли крізь пекло війни й залишились живими. На знак подяки юні патріоти приготували гостям невеликий концерт та подарували малюнок. (Капітан III рангу ЗСУ Літковець Ю.С. передав малюнок на військове судно «Гетьман Сагайдачний»).

Учасників зустрічі переповнювали емоції. Але головні слова і гості, й діти промовляли разом: СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!


Комментариев нет:

Отправить комментарий