четверг, 4 августа 2016 г.

Пан та Пані

Цікаво в обласній літній школі пройшов конкурс "Пан та Пані".

Учасники та учасниці не тільки готували творчі презентації, а й виготовляли костюми з природних матеріалів. Незважаючи на те, що учасників було 11, майже весь табір допомагав їм готуватися до конкурсів: виготовляли костюми, робили макіяж, готували презентації, фонограми, вірші тощо. Роботи вистачало усім. Конкурс був надзвичайно цікавий. Діти демонстрували свої таланти: хтось читав власні вірші, хтось грав на гітарі, танцював, співав.
Переможцем серед юнаків став учасник з 1 загону Тимошенко Дмитро, який вразив журі своєю патріотичною презентацією. За перемогу він, як справжній козак, отримав деревяну булаву. А серед дівчат перемогла учасниця з 2 загону Олена Швидкова, яка вразила глядачів своїм оригінальним костюмом та артистичністю. За перемогу вона отримала чарівну деревяну скриньку.
Але переможених не було, оскільки кожен учасник і учасниця заслуговували на перемогу. Саме тому й отримали дипломи в різних номінаціях.
Найголовніше, що під час таких конкурсів кожен учасник відчуває: за ним стоїть весь загін, його друзі, які підтримують, допомагають, хвилюються. А таке відчуття надзвичайно важливе, можна сказати, безцінне.

Комментариев нет:

Отправить комментарий